Om oss

OM OSS

Else Berit Kristiansen, (styreleder) og Bogdan Florin Simbotin, (daglig leder) møttes høsten 2008.

Det ble  raskt klart for Else Berit at Bogdan var en fagutdannet maler med usedvanlig dyktighet. Idéen om å starte eget malerfirma oppsto over et glass vin og et godt måltid en lørdagskveld.

Else Berit kom fra en lederstilling i blomsterbransjen, men jobbet på den tiden som forfatter. Sammen med Bogdans faglige dyktighet og Else Berits ledererfaring mente de at det kunne gå an å bygge opp en solid malerbedrift.

Florin Malerarbeid ble registrert som enkeltpersonforetak i Brønnøysund i november 2008. Det viste seg fort at det ikke skulle være enkelt å slå seg opp i malerbransjen. Konkurransen var og er, hard, og Bogdan beholdt jobben mens han tok på seg enkelte maleroppdrag i Oslo og Akershus på fritiden. Sakte, men sikkert vokste hans rykte som en dyktig maler, og i mai 2010 tok han sjansen på å si opp sin faste stilling, mens Else Berit fortsatte som forfatter og administrerte Florin Malerarbeid ved siden av.

2010 endte med knapt 350 000 i omsetning, noe som doblet seg i 2011. I 2012 var det endelig nok likviditet til at bedriften kunne gjøres om til aksjeselskap, og bedriften ansatte sin første maler på fast basis.

Kvalitetsikring
Maleryrket er sterkt sesongpreget. Bogdan bruker folk han kjenner som ærlige og dyktige arbeidsfolk, til ekstra arbeidskraft i sommerhalvåret. Florin Malerarbeid AS har trygghet https://bstincontri.it/ for at de som representerer bedriften, følger bedriftens etiske og profesjonelle retningslinjer. Bogdan har lært dem opp selv, og står ansvarlig for kvalitetsikringen til enhver tid.

Livets rett i malerbransjen
2016 endte me https://bstdating.de/ d en omsetning på 3,3 millioner og et lite overskudd som kunne brukes til å reinvestere i firmaet. Vårt mål for framtiden er stadig å ha fokus på at kundene skal få kvalitet til konkurransedyktig pris, samtidig som vi skal fortsette å være en solid bedrift som holder avtaler. Slik tror vi at vi kan forbli en aktør som har livets rett i malerbransjen.

Kvalitetspolicy

Når man pusser opp og maler overflater skal det være slitesterkt, varig og se pent ut. Vi stiller strenge krav til kvalitet på arbeidet vi utfører. Kunden skal alltid være fornøyd før vi avslutter et oppdrag.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt for en gratis befaring med uforpliktende pristilbud på arbeid du vil ha utført.

Samarbeidspartnere

Startbank

Florin Malerarbeid A/S er mva-registrert og godkjent i StartBANK med ID-nummer: 140489.

startbank_logo