Referanser

REFERANSER


For å se våre anbud kan du også besøke vår profil på Mittanbud.

Raskt og bra utført. Kan anbefales.

Jarle Graff, Sørum 6. aug. 2015

Vi valgte Florin Malerarbeid A/S da vi fikk et veldig godt inntrykk ved befaring. Arbeidet ble utført på en meget tilfredsstillende måte både på tid og utførelse. Vi kan absolutt anbefale på det varmeste.

Gerd Turid Holth, Frogner 26. juli 2015

Strimling,sparkel, tapet,maling av vegger og tak i nytt hus. Ca 700 kvm arbeid. Og parkettlegging Ca 180 kvm. Ett ord beskriver Bogdan og hans menn: fantastiske ! De er så nøye, så arbeidssomme og effektive, og raske, at jeg er mildt sagt imponert. Kjempefint resultat. God pris. Og i tillegg er de hyggelige, og med god og effektiv kommunikasjon med kontordamen deres hele veien. Kan virkelig anbefales. 7 stjerner fra meg!

Atle Austad, Nesoddtangen 18. okt. 2014

Bogdan utførte en veldig bra jobb og til den avtalte tiden. Vi kan varmt anbefale Florin Malerarbeid AS og vil selv bruke ham ved en senere anledning igjen.

Pia Lund, Skjetten 10. juni 2014

Et meget pålitelig og dyktig team av malere, som raskt vasket ned huset og malte 2 strøk svært nøyaktig og pent utført. Alle avtaler ble holdt om tidspunkt og ved behov for avklaringer tok de kontakt underveis. Jeg kan anbefale Florin Malerarbeid AS og benytter dem gjerne igjen.

Ellen Ystgaard Tjemsland, Oslo 3. juni 2014

Jeg er svært godt fornøyd med jobben som Florin Malerarbeid AS gjorde. Bogdan og co. Var effektive, kom når de skulle og ga klare beskjeder. De var ryddige og nøye med å dekke til belegningsstein, terrasse mm for å unngå malingssøl. Huset ser veldig fint ut og dette i god tid før avtalt tidsfrist. Hilsen Berit Løkken (Gjerdrum).

Berit Løkken, Gjerdrum 15. mai 2014

Profesjonelt og effektivt utført, ihht avtalt tid og arbeid. Viser respekt for sitt arbeid og yrkestolthet, kom med konstruktive innpill og tok beslutninger basert på dette. Kan absolutt anbefales når du ønsker kvalitet.

Inger Strand, Oslo 29. april 2014

Florin tok jobben på kort varsel; stilte opp til befaring på en lørdag, og gjorde jobben uken etter. De holdt alle avtaler, og gjorde en bra jobb med å male tak og vegger i vår nye bolig. Prisen var konkurransedyktig, og vi er fornøyd.

Morten Tandle, Oslo 21. april 2014

Vi valgte Florin Malerarbeid AS til maling av stue i vår nye leilighet. Takhøyden er 4,3 meter med noen hindringer som kunne gjort jobben utfordrende. Vi opplevde ingen problemer med firmaet underveis. Kommunikasjonen var enkel og vi oppfattet firmaet som ryddig. Jobben ble utført slik vi ønsket, til avtalt tid og pris. Kan anbefale firmaet til andre.

Fredrik Larsen, Oslo – 15. jan. 2014

Vi var godt fornøyde med arbeidet som malerne fra Florin Malerarbeid AS utførte. De malte utvendig den ene kortveggen på huset (tre plan) med overbygget veranda, skiftet vindskier på samme vegg, malte vinduer og dører, samt en langvegg – og muren på to langvegger (første etasje). Det var grei og rask kommunikasjon med kontordamen, avtaler ble holdt og jobben ble utført raskt, pent og proft.

Kjell Werner og Gro hege Bergan, Rasta – 26. aug. 2013

Florin Malerarbeid AS har utført utvendig husvask, maling/beising av vår nyoppførte bolig på Sørumsand. Arbeidet ble meget profesjonelt ledet og utført til avtalt tid og pris. Firmaet utmerket seg med svært høy grad av effektivitet og grundighet, stort pluss for at firmaet gjør «det lille ekstra» når det gjelder detaljer knyttet til tildekking, servicevillighet og profesjonalitet. Jeg kan trygt gi firmaet de aller beste anbefalinger videre.

Jan Myhrvold, Sørumsand – 27. mai. 2013

De gjorde en kjempejobb hos oss. Alle veggene i en etasje av huset ble sparklet og malt. Alle hjørner og overganger ble helt perfekte! På kjøkkene ble det listfritt i taket, noe som også ble utrolig bra. Vi trekker 1 stjerne på grunn av noe dårlig erfaring med bruk at maling på kjøkken. Dekso 25 fra Flugger krevde spesialgrunning for å unngå bobler. Dette rettet de imidlertid opp veldig bra og kom for å utbedre. Vi er knallfornøyd!

Stian Andreassen, Bekkestua – 9. april. 2013

Gjorde en svært god jobb med totaloppussing av vår leilighet. Var effektive og grundige, til en grei pris. God service – gjorde små tilleggsjobber helt gratis. Svært gode og ryddige å kommunisere med. Bogdan er perfeksjonist: det er viktig for ham at arbeidet gjøres grundig og pent, og at kunden blir fornøyd. Vi opplevde også at han ”tar” ting fort når vi diskuterer løsninger/ønsker. Har brukt samme firma tidligere og kan absolutt anbefale dem.

Jon A. Olsen, Oslo – 6. april. 2013

Florin anbefales på det varmeste. Kontakten med «kontordamen» var ryddig og enkel for oss som er midt i et husprosjekt. Bogdan kom på befaring og startet som avtalt. Arbeidet ble utført i henhold til våre ønsker og hans anbefalinger. De ble ferdig en dag før avtalt, og det var kun noe småpirk vi hadde å utsette på arbeidet. Dette kom Bogdan og ordnet opp i dagen etter. Vi kommer til å bruke Florin ved neste anledning også! Mvh Kristin & Eskil

Kristin F Løfsgaard, Fjerdingby – 31. mar. 2013

Vel utført arbeid! Maleren kom til avtalt tid, var presis og nøye. Han utførte jobben eksemplarisk, og kom tilbake på eget initiativ for å rette på detaljer han selv ikke var fornøyd med. Som bonus jobbet han i helgen for at vi skulle få jobben ekstra raskt gjort! Prisen var ikke avskrekkende, i hvert fall ikke med tanke på servicen og innsatsviljen! Vi vil anbefale Florin til andre, samt benytte oss av dem selv ved en senere anledning!

Kaia D.M.S. Rønsdal, Oslo – 31. jan. 2013

Brukte Florin til maling og flyttevask av en liten leilighet i Lillestrøm Prisen ble langt under det de ga anbud på, enda de gjorde mye mer enn det vi først ba om anbud på. I tillegg malte de alle gulvlistene helt uoppfordret og gratis da de så at dette var nødvendig. Malerne møtte presis, ble ferdig til avtalt tid, og de var også veldig grundige med tildekking av golv etc. Vi var så fornøyde at vi ba dem om å gjøre en malejobb i en annen leil :)

Hanne Mette Brekke, Lillestrøm – 27. jan. 2013

Jobben ble utført perfekt.All etter avtale. Anbefales

Nils Edvin Johansen, Sørum – 6. des. 2012

Florin utførte innvendig og utvendige malerarbeider i huset. Arbeidet ble profesjonelt gjennomført, til avtalt pris og tid. Flinke til å dekke til og rydde opp etter seg etter utført arbeid. Alt ble gjort som avtalt. Anbefaler bedriften og vil benytte dem igjen.

Espen Stavland, Nittedal – 16. sep. 2012

Presist oppmøte og ferdig innen avtalt tid. Arbeidet var sparkling, pussing og maling av 460 kvm flate med gips. Listfritt hus. Alle overganger Himling/Vegg samt dører/vinduer utført iht. Norgips sin beskrivelse. Godt fornøyd med arbeidet. En klar anbefaling.

Roar Nilsen, Lillestrøm – 23. mai 2012

Godt fornøyd med jobben. Ryddig og god kommunikasjon med «sekretæren» før under og etter arbeidet. Serviceinnstilt holdning i hele prosessen. Glemte to søppelposer ved arbeidets slutt, samt ble en dag forsinket ift avtalt tid – derfor trekk av en stjerne. (fikk 200 kr avslag samt tilbud om å hente søppelposene som plaster på såret)

Kristoffer Tessem, Oslo – 5. april 2012

Vi brukte Florin til sparkling, maling og tepetsering i en leilighet på 62 kvm, inkludert alle innvendige dører og karmer. De var lett å komme i kontakt med (svarte raskt på mail og telefon), og jobben ble utført etter avtalt tid og pris. De kom når de skulle, og var veldig greie å forholde seg til. Jobben ble grundig utført, og resulratet veldig bra. De ryddet også fint opp etter seg når de var ferdig! Vi kan anbefale de til andre.

Odd-Arne Myrvang, Oslo – 25. mars 2012

Vi benyttet Florin Malerarbeid til sparkling og maling av tilsammen 900 kvadratmeter gipsplater i nytt hus. Arbeidet gjaldt både veggflater og tak, og også endel tapetsering. Jobben ble utført raskt og effektivt til avtalt pris. Kvaliteten anses som meget god. Avtaler om oppmøte ble overholdt. Det var meget positivt for oss som bodde i en annen landsdel under prosessen, at firmaet var enkle å komme i kontakt med på telefon og mail. Abefales!

Janne Siri Aarvik-Hansen, Lier – 17. mars 2012

Kan absolutt anbefales!

Knut Solberg, Oslo – 29.02.2012

Jeg er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Presise, god kvalitet på det som ble gjort ( helsparling + maling av soverom), og konkurransedyktig pris. Anbefales !

Vivian Bidne, Oslo – 14.12.2011

Kunne ta jobben på kort varsel, utførte den til avtalt tid og pris og med utmerket resultat. Virket fra begynnelsen av seriøse og ordentlige i motsetning til noen av de andre som ga tilbakemelding på oppdraget. Blide og hyggelige håndverkere som ryddet ordentlig opp etter seg. Var vel ikke billigst, men det tror jeg vi fikk igjen i form av ordentlig utført arbeid. Anbefales så absolutt.

Arne Harald Asmyhr, Skjetten – 07.11.2011

Skraping, sparkling , legging av ny og maling av stuetak. Meget profesjonelt og godt utført. Meget god service og oppfølging. Anbefaler gjerne dette fimraet til andre.

Anita Collett, Oslo – 02.11.2011

Bra jobb og fleksibel holdning da jeg også ønsket å male takene underveis. Litt sen ankomst første dag, men da ringte de og ga beskjed om trafikkproblemer. De malte rommene først i motsatte farger ved en feil, men dette fikset de kjapt og uten diskusjon når feilen ble avdekket. God kommunikasjon underveis både via Mitt Anbud siden og på telefon. Anbefales!

Rune Johnsen, Oslo – 05.10.2011

Florin Malerarbeid leverte raskt et godt tilbud. De var ikke rimeligst, men blandt de rimeligste, og var til gjengjeld de som virket mest seriøse – sekretæren var hyggelig, profesjonell og rask på tilbakemeldinger. Første arbeidsdag kom de altfor sent uten å si ifra, men på befaring og andre arbeidsdag var oppmøte-tidspunkt ok. Jobben ble godt utført av hyggelige gutter, og de har velvillig tatt imot innvendinger på arbeid og et nytt oppdrag :)

Marie Alette Blix Sangnes, Oslo – 04.10.2011

Jobben var helsparkling/fuging av fire rom i byleilighet, som klargjøring til maling/tapetsering. Firmaet tilbyr gratis befaring, og jobben ble gjort uka etter. Det brukes standardkontrakt, og det ble avtalt fastpris for avtalt jobb. Jobben ble utført godt innenfor avtalt tid. Etter synfaring hadde jeg noen små anmerkninger, og disse ble utbedret samme dag som jeg sa ifra. Kommunikasjonen med firmaet har vært god hele veien. De som har jobbet her har vært blide og utført alle oppgaver med et smil og en imøtekommende innstilling. Jeg kan anbefale firmaet til andre for tilsvarende oppgaver.

Morten Bergheim, Oslo – 04.10.2011

Fikk veldig kjapp respons og morgenen etter at vi takket ja til tilbudet så var de på plass! De var på pletten så raskt at vi ikke rakk å rydde unna fra terrasse osv, men det fikset de! Brukte kun 3 dager på å vaske og male hele huset og garagen. Nøye og effektive var de og ikke minst smilende og glade mens de holdt på. Tok også og malte muren, noe som ikke var avtalt i tilbudet, så de overgikk alle våre forventninger. Kommer uten tvil til å bruke disse igjen ved neste maleprosjekt! Kan varmt anbefales.

Hege Enoksen, Flateby – 26.09.2011

Hyggelige folk i alle ledd. Arbeidet effektivt og nøye. Anbefales.

May Thorkildsen, Flateby – 19.09.2011

Veldig fornøyd med jobben som ble utført. Veldig ryddig og høflig kontakt underveis. Håndverkerne møtte til avtalt tid og leverte meget godt arbeid til avtalt pris. En ørliten reklamasjon ble også håndtert svært kundevennlig. Vil uten tvil benytte Florin Malerarbeid ved en senere anledning!

Magne Haugland, Oslo – 22.08.2011
MarkertMarkertMarkertMarkertMarkert

Utvendig maling av enebolig. Minst to strøk, Grunnflate 88 kvm, 2 etasjer + kaldloft. [Anbudsid:161302]

Veldig ryddige og ordentlige. Daglig leder befarte huset, ga et godt inntrykk og var kompetent. Pris ble oversendt som avtalt og kontrakt ble signert. Pga en regnfull forsommer ble oppstartsdato utsatt – vi fikk hele veien informasjon om årsak til utsettelser og når oppstartsdato ville bli. For øvrig: Florin var ikke billigst på anbud, men ble valgt da de gjorde et profesjonelt godt inntrykk Vi er veldig fornøyd og anbefaler gjerne videre.

Per Ole Otterness, Strømmen – 16.07.2011
MarkertMarkertMarkertMarkertMarkert

Beising/maling av hus [Anbudsid:152646]

Veldig nøye med å dekke til vinduer, takrenner og annet som ikke skulle ha maling på seg. Starter på avtalt tidspunkt og melder i fra hvis været hindrer planlagt arbeid. Veldig fornøyd med kvaliteten på arbeidet, og kan anbefale Florin Malerarbeid.

Bjørn Fidje, Hvam – 03.06.2011
MarkertMarkertMarkertMarkertUmarkert

Maling av innvendig tak i leilighet [Anbudsid:93877]

Godt utført arbeid men med litt malingssøl på steder som ikke burde hatt det. Litt utenfor tidsfrist, men den var noe snaut satt. God pris, litt over avtalt, men helt akseptabelt da vi endret litt på oppdraget underveis. Godt fornøyd, benytter dem gjerne igjen.

Erlend Pedersen, Oslo – 26.05.2011
MarkertMarkertMarkertMarkertMarkert

Maling av to små rom [Anbudsid:149069]

Møtte opp når det var lovt. Arbeidet jevnt og trutt. Resultatet ble bra, slik vi forventet.

Advokat Geir Kristian Landsverk, Oslo – 18.05.2011
MarkertMarkertMarkertMarkertMarkert

Innvendig Sparkling+maling av tak og vegger i nytt hus under bygging [Anbudsid:133709]

Jobben ble utført iht avtale på en meget tilfredstilende måte, med god kommunikasjon under hele jobben. Vi benytter de gjerne igjen.

Joar Nygården Engzelius, Oslo – 09.05.2011
MarkertMarkertMarkertMarkertMarkert

Sparkling og maling av vegger [Anbudsid:103018]

Vi benyttet Florin Malerarbeid til å helsparkle og male alle veggene i leiligheten, samt male tak og pusse og male vindu og lister. Vi er meget godt fornøyd med resultatet og servicen under hele prosessen. Kan trygt anbefale denne bedriften til andre.

Morten Heimvik, Oslo – 17.02.2011
MarkertMarkertMarkertMarkertUmarkert

Male vegg på soverom [Anbudsid:33711]

Har hatt helt topp erfaring med dette firmaet. Kom til avtalt tid, gjorde en kvalitetsmessig god jobb. Var nøye. Kan anbefale disse til hvem det skal være. Pris var også fornuftig.

Dag Ringdal, Oslo – 15.06.2010

Kvalitetspolicy

Når man pusser opp og maler overflater skal det være slitesterkt, varig og se pent ut. Vi stiller strenge krav til kvalitet på arbeidet vi utfører. Kunden skal alltid være fornøyd før vi avslutter et oppdrag.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt for en gratis befaring med uforpliktende pristilbud på arbeid du vil ha utført.

Samarbeidspartnere

Startbank

Florin Malerarbeid A/S er mva-registrert og godkjent i StartBANK med ID-nummer: 140489.

startbank_logo